Schoonmaken

Vult u uw avonden en weekends ook enkel met kuisen? Heeft u geen tijd meer voor ontspanning? PoetsCo kan u helpen om meer tijd vrij te maken voor uzelf en uw familie door de huishoudelijke taken van u over te nemen.

PoetsCo is een dienstverlenend bedrijf uitsluitend voor particuliere klanten. Wij stellen personen ter beschikking die bij u thuis een prestatie kunnen leveren zoals poetsen, wassen/strijken of maaltijden (voor)bereiden.

De betaling met onze menen is met voordelige dienstencheques te regelen. De waarde van deze dienstencheques is 9 euro waarbij ze 1 cheque per gepresteerd uur ontvangen. De werkelijke kostprijs van deze dienstencheques ligt door belastingvermindering uiteindelijk op 6,30 euro per uur.

Wij bieden u een kwalitatieve en betrouwbare huishoudelijke hulp met sociaal statuut (Bij ons vindt u geen zwartwerk met bijhorende risico’s).

Via volgende website http://www.dienstencheques-rva.be/gebruikers/gebruiker-bestelling kunnen deze cheques heel simpel besteld worden Er is wel een eenmalige inschrijving via het volgende online formulier http://www.dienstencheques-rva.be/gebruikers/inschrijving nodig voor u een eerste keer dienstencheques kan bestellen.

De diensten die u wenst kunnen steeds in delen van minstens 3u en op elke weekdag van 08:00u tot 17:00u geleverd worden door onze werknemers. De frequentie, dag, uur en gewenste dienst kunnen in overleg met PoetsCo vastgelegd worden.

In het begin was PoetsCo enkel gekend in het arrondissement Leuven meer specifiek in de hiernavolgende gemeenten: Leuven, Herent, Huldenberg, Oud-Heverlee, Bertem, Kortenberg, Tervuren, Rotselaar, Tremelo, Begijnendijk, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Aarschot, Lubbeek, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Tienen, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Glabbeek, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort en Kortenaken. Sindsdien is de bekendheid van dienstenchequebedrijf PoetsCo blijven groeien zodat we ook het arrondissement Halle-Vilvoorde en de provincies Antwerpen en Limburg aan ons werkgebied toegevoegd hebben.

Bent u gewonnen voor de pluspunten van het laten (voor)bereiden van uw eten door een externe persoon. Of heeft u nog meer informatie nodig? Laat ons in elk geval uw contactgegevens weten via het contactformulier zodat we u binnen de week terug kunnen contacteren met een antwoord.