Schoonmaken

Vult u uw avonden en weekends ook enkel met kuisen? Heeft u geen tijd meer voor ontspanning? Wij kunnen u helpen om meer tijd vrij te maken voor uzelf en uw familie door de huishoudelijke taken van u over te nemen.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf uitsluitend voor particuliere klanten. Wij stellen personen ter beschikking die bij u thuis een prestatie kunnen leveren zoals poetsen, wassen/strijken of maaltijden (voor)bereiden.

De betaling met onze menen is met voordelige dienstencheques te regelen. De waarde van deze dienstencheques is 9 euro waarbij ze 1 cheque per gepresteerd uur ontvangen. De werkelijke kostprijs van deze dienstencheques ligt door belastingvermindering uiteindelijk op 7,20 euro per uur.

Wij bieden u een kwalitatieve en betrouwbare huishoudelijke hulp met sociaal statuut (Bij ons vindt u geen zwartwerk met bijhorende risico’s).

Voor meer informatie over het bestellen van dienstencheques kan u terecht op https://www.dienstencheques-bestellen.be/ of  https://elektronische-dienstencheques.be/.

De diensten die u wenst kunnen steeds in delen van minstens 3u en op elke weekdag van 08:00u tot 17:00u geleverd worden door onze werknemers. De frequentie, dag, uur en gewenste dienst kunnen in overleg met ons vastgelegd worden. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Bent u gewonnen voor de pluspunten van het inschakelen van hulp met het huishouden door een externe persoon? Of heeft u nog meer informatie nodig? Laat ons in elk geval uw contactgegevens weten via het contactformulier zodat we u binnen de week terug kunnen contacteren met een antwoord.