Strijkenenwassen

Heeft u nauwelijks nog tijd voor strijkwerk? Of doet u ’s avonds liever iets anders dan strijken? Wij bieden u extra vrije tijd, helpen u bij het strijken en wassen, met gunstige tarieven en perfecte service. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf voor particuliere klanten. Onze specialisatie is het ter beschikking stellen van personen die bij u aan huis diensten presteren zoals schoonmaken, wassen/strijken en/of bereiden van maaltijden.

De betaling van onze mensen kan u doen met het voordelige systeem van de dienstencheques. Voor elk uur dat één van onze mensen bij u aan huis werkt, betaalt u met een dienstencheque ter waarde van 9 euro. Belangrijk om weten is dat de werkelijke kostprijs voor u als particulier lager ligt: deze bedraagt amper 7,20 euro per uur omdat u 1,80 euro belastingvermindering krijgt per bestelde dienstcheque. U krijgt dus voor 7,20 euro per uur een gekwalificeerde huishoudhulp die een sociaal statuut heeft (geen zwartwerk met de bijhorende risico's) en waarvoor zowel uzelf als de werkkracht correct verzekerd zijn.

Voor meer informatie over het bestellen van dienstencheques kan u terecht op https://www.dienstencheques-bestellen.be/ of  https://elektronische-dienstencheques.be/.

Een huishoudhulp is beschikbaar elke weekdag 8:00 uur tot 17:00 uur steeds in blokken van minimaal drie uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met ons vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Nu al overtuigd van de voordelen? U wenst per direct meer tijd voor uzelf en de dagelijkse huishoudtaken volledig of gedeeltelijk uit te besteden? Of u wenst eerst verdere informatie? Vul dan uw contactgegevens in op ons contactpagina of bel ons op 0484/927.897. Een medewerker neemt uiterlijk de daaropvolgende werkdag contact met u op!